Vrijstaand Rijksweg 97, TEN BOER

€ 172.500
Oppervlakte: 154 m²  Slaapkamers: 3 Garage: 1 Postcode: 9791 AB

Prijs: € 172500


Deze heerlijke vrijstaande (bedrijfs-)woning nabij het centrum van Ten Boer heeft door de ruime uitbouw veel leefruimte op de begane grond en een riante slaapkamer welke grenst aan de besloten achtertuin. Het nieuwe deel is voorzien van vloerverwarming en extra isolatie.

Een ideale woning voor wonen en werken aan huis met als bijkomend voordeel dat alle voorzieningen op de begane grond kunnen!

INDELING
Begane grond: entree, hal, aan de voorzijde van de woning bevindt zich de authentieke voorkamer welke momenteel ingericht is als werkkamer, open keuken met solide keukenblad en diverse inbouwapparatuur is verbonden aan de zeer ruime en lichte woonkamer, welke weer toegang geeft tot de ruime slaapkamer op de begane grond met aansluitend de badkamer en suite (deze moet nog afgebouwd worden). Vanuit de keuken heeft u toegang naar de ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger.
Eerste verdieping: op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met extra toilet.
Achter de woning bevindt zich een heerlijke tuin met fruitbomen en een tuinhuis. De ruime veranda die aan de woning is gebouwd zorgt ervoor dat u comfortabel van zomeravonden kunt genieten.
Het dak van de garage dient vervangen te worden en is daarom van blauw zeil voorzien.

– Alle voorzieningen (kunnen) op de begane grond;
– Riante uitbouw;
– Groot perceel;
– Bestemming: “Bedrijven/ Bedrijfswoning” (wonen kan dus alleen met bedrijf aan huis). De gemeente gedoogt “wonen”, dit ivm ‘overgangsbepaling ten aanzien van gebruik’. Echter houd rekening met deze informatie ivm uw hypotheekaanvraag.

OPEN HUIS: Zaterdag 29 juni 13:00 – 14:30
óf plan een vrijblijvende bezichtiging in op afspraak

Vraagprijs: € 172.500,-

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster