Vrijstaand Rhederweg 13, BELLINGWOLDE

€ 329.000
Oppervlakte: 110 m²  Slaapkamers: 3 Postcode: 9695 CA

Prijs: € 329000


Heerlijk buiten wonen met mogelijkheid tot het houden van paarden op bijna 6000 meter eigen grond.

Vrij uitzicht over de weilanden aan de achterzijde maken dit voor u een plek om te genieten van het buitenleven in een goed onderhouden woning.

De professioneel aangelegde rijbak, separate weilanden en de luxe nieuw gebouwde stal zorgen voor een fijne leefomgeving voor uw paarden, pony’s of kleinvee.

De woning heeft 3 slaapkamers en is vanaf 2008 gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken en volledig vernieuwde bovenverdieping, u kunt er zo in!

WONING
Begane grond: entree, hal, lichte woonkamer met open luxe keuken (voorzien van oa. koelkast, vaatwasser, oven), bijkeuken met witgoed aansluitingen en de CV installatie, slaap/werkkamer, toilet en meterkast bereikbaar vanuit de hal.
Eerste verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, wastafel, tweede toilet.

BUITEN
Het perceel van 5.970 m2 is voorzien van een:
– Gedraineerde rijbak (20 x 40), met verlichting;
– Drie weilanden (het geheel is omheind met stroomdraad);
– Geïsoleerde paardenstal 6 x 12 = 72 m2;
De stal heeft 3 paardenboxen van 3 x 3.5 = 10.5 m2 met rubberen stalbodem en betegelde wasplaats met warm en koud water. Verder is de stal voorzien van een zolder over de hele verdieping en deze is middels een vaste trap te betreden. Buiten de stal een mooi aangelegde paddock (gedraineerd);
– Stenen garage voorzien van een keukenblok en verwarming (3 x 6 = 18 m2);
– Houten schuur met waterbron (3.5 x 5 = 17.5 m2);
– Prachtige overkapping die momenteel in gebruik is als ‘Ibiza-lounge’, voorzien van stroomaansluiting en verlichting.

OVERIG
– Het hele dak is geïsoleerd met een PUR-hardschuimlaag (ca. 12 cm)
– Houtkachel in de woonkamer
– CV-Installatie HR 2013 (lease) 
– Nieuw stucwerk
– Elektra vernieuwd
– Nieuwe dakkapel

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze woning. Plan dan nu een bezichtiging in, dit kan bij iQ Makelaars ook na 5-en of op zaterdag. Wij vernemen graag!

Wiki Bellingwolde
Bellingwolde (Gronings: Ben(ne)wolle of Bennewold) is een dorp van 3762 inwoners in de gemeente Westerwolde in de Nederlandse provincie Groningen. Het draagt het karakter van een streekdorp welke zich ontwikkelt in toeristische zin en heeft een lengte van ruim 4 kilometer. Het is een beschermd dorpsgezicht. 
Bellingwolde heeft verschillende instellingen voor onderwijs: de openbare basisschool De Oosterschool, de openbare basisschool De Westerschool en de christelijke basisschool De Wegwijzer bevinden zich in het dorp zelf. In het gehucht Rhederbrug dat tegen het dorp aan ligt en onder Bellingwolde valt, ligt de openbare basisschool Rhederbrug.

Bellingwolde heeft een sportpark, het H. Kemperpark, dat is geopend in 1955. Er zijn veel verschillende naaldbomen aangeplant en het wordt daarom ook wel arboretum genoemd. Naast het sportpark ligt het zwembad en een camping. Ook is er in het dorp een multifunctioneel zalencentrum aanwezig, genaamd De Meet, dat beschikt over een sporthal, podia en diverse zalen met horecafaciliteiten.


Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster