Vrijstaand Hoofdstraat 78, TER APEL

€ 225.000
Oppervlakte: 183 m²  Slaapkamers: 4 Postcode: 9561 JD

Prijs: € 225000


Betaalbaar wonen en werken in het prachtige Groningse Westerwolde?
Dan is dit een unieke kans!

Gelegen aan de rand van de Ter Apeler bossen, bij het stroomdal van de rivier de Ruiten Aa en het Ruiten-Aa-Kanaal, ligt het dorp Ter Apel. Met zijn eeuwenoude bossen, het middeleeuwse Klooster en de ligging nabij de Drentse en Duitse grens vormt het dorp een prachtige en historische plek in Zuid-Oost Groningen.

Aan de goed bereikbare Hoofdstraat met zijn winkels en kantoren bevindt zich een
bedrijfspand met een zeer ruime woning, een eigen inrit en een besloten tuin. Zoekt u een mogelijkheid om wonen en werken te combineren in één pand, dan biedt dit pand u ongekende mogelijkheden! Er is zelfs een mogelijkheid om tegen relatief lage kosten een bedrijfsdeel met 2 wooneenheden te realiseren, zodat dit pand eventueel ook als belegging zeer geschikt zou kunnen zijn. Ook alleen (ruim) wonen behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Let op: de genoemde prijs betreft een ‘vanafprijs’!

Indeling bedrijfsgedeelte op de begane grond;
Entree met toegang tot het bedrijfsgedeelte. Kantoorruimte (ca. 20m2) en aansluitend de toegang tot een 2e kantoorruimte (ca. 25m2). Dit bedrijfsgedeelte is in het verleden gebruikt t.b.v. van een makelaarskantoor. Vanuit het bedrijfsgedeelte heeft u tevens toegang tot het woongedeelte.

Indeling woongedeelte;
begane grond;
De woning heeft een eigen zij-entree, waarna u vanuit de ruime hal toegang heeft naar een slaapkamer (ca. 12m2), een zeer ruime woonkamer (ca. 34m2)met openslaande deuren naar het terras en de op het noorden gelegen besloten tuin, een toilet, een grote L-vormige woonkeuken (ca. 25m2) en een inpandige schuurruimte (ca. 22m2).
1e verdieping;
De verrassend ruime 1e verdieping biedt u aan de voorzijde een ruime woon/slaapkamer (ca. 28m2), een keuken voorzien van apparatuur (ca. 7,5m2), een 3e slaapkamer (ca. 9m2), een 4e slaapkamer (ca. 16m2) beide voorzien van een wastafel, badkamer voorzien van een wastafel, bad, douche en toilet.

Met zijn uitgebreide winkelaanbod en voorzieningen zoals een grote middelbare school, diverse basisscholen en vele uitgaansgelegenheden biedt Ter Apel ongekende mogelijkheden om te heerlijk te kunnen wonen en werken.
Door de uitstekende ligging vlakbij Duitsland en het 15 kilometer verderop gelegen Emmen in Drenthe voelt u zich als bewoner en ondernemer in het eeuwenoude dorp de koning te rijk!
Wandelen door de schier oneindige wouden, fietsen langs het water, genieten van het
beroemde carnaval en de dag afsluiten met een heerlijke versnapering op het terras van het roemruchte Hotel en Restaurant Boschhuis.
Kortom u voelt zich snel thuis op een van de mooiste plekken van het Groninger land!

Extra informatie;
– Bestemming: wonen en werken (bedrijvigheid / detailhandel).
– Alle gevels zijn in de spouw geïsoleerd met isolatiekorrels.
– De vloeren en het dak zijn grotendeels geïsoleerd.
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– De buitenzijde is in 2016 voor het laatst geschilderd.
-Prima zichtlocatie en gratis parkeren voor de deur.

Vanafprijs: € 225.000,- k.k.

Bent u ook zo enthousiast over deze woning?
Plan nu een bezichtiging in!

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster