Vrijstaand Hoendiep 288, GRONINGEN

€ 375.000
Oppervlakte: 195 m²  Slaapkamers: 5 Garage: 1 Postcode: 9744 TA

Prijs: € 375000


Zoekt u in Groningen-stad veel woonruimte met daarnaast mogelijkheden voor een bedrijf, B&B, praktijk of showroom aan huis? In deze woning kan het allemaal.

Gelegen aan het Hoendiep in Groningen en 5 autominuten naar het centrum ligt deze zeer ruime voormalige bakkerij die in de loop der jaren met hoogwaardige bouwmaterialen uitgebreid is tot (drie-) dubbele bewoning met bedrijfsruimte.

INDELING OBJECT
“Voorhuis”:
Begane grond: entree aan de zijkant van het voorhuis, keuken met een modern keukenblok en diverse inbouwapparatuur, kelder met opstelling voor de wasmachine en droger, eetkamer, woonkamer in U-vorm met “Engelse suite”, erkers en moderne pellet kachel.
Eerste verdieping: overloop met toegang naar drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van airconditioning, zeer grote inbouwkast.
* Vanuit de eetkamer kunt u doorlopen naar de bedrijfsruimte

“Het zolderappartement”:
Het zolder appartement is bereikbaar vanaf de stalen trap aan de zijkant van de woning, maar kan ook binnendoor worden bereikt via het “voorhuis”.
Eerste verdieping: zeer ruime woonkamer met open keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur), slaapkamer, vernieuwde luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet.

“Bungalow”:
Begane grond: entree aan de achterzijde van het pand, hal met toegang naar de ruime woonkamer met open keuken (ca. 39 m2),  zeer grote raampartijen met mooie lichtinval die grenzen aan de tuin, twee slaapkamers, badkamer met toilet, inloopdouche en badkamermeubel.
Deze zelfstandige woning is ca. 15 jaar geleden aangebouwd en dus van hedendaagse kwaliteit.
*De bungalow kunt u ook bereiken vanuit de bedrijfsruimte

“Bedrijfsruimte”:
Begane grond: entree via grote openslaande deuren, lichte atelierruimte (ca. 36 m2), magazijn (6 m2), spreekkamer (22 m2) en nog enkele kleinere opslagruimtes. Garage (5x 3 m).

“Buiten”:
Heerlijk ruime achtertuin met diverse zitjes en een klein tuinhuisje. Het perceel 1189 is later erbij gekocht waardoor er nu aan de oostzijde van de woning ook een zeer grote tuin is ontstaan. Hier kan eventueel ook nog uitgebouwd worden (bijv. een showroom). Er is zeer veel parkeerruimte op het perceel.

BIJZONDERHEDEN
– Alle (woon) ruimten staan in connectie met elkaar maar hebben ook een eigen entree.
– Bedrijfsruimte aan huis geschikt voor advieskantoor, administratiekantoor, atelier, galerie, zeer veel doeleinden.
– Hoogwaardige bouw en afwerking.

Bent u ook zo enthousiast geworden over dit pand?
Bij iQ Makelaars kunt u flexibel bezichtigen (ook op zaterdag of na 5-en), neem voor een afspraak contact op via 050-7601777 of stuur een mail!

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster