Tussenwoning Van Julsinghastraat 16, Groningen

Prijs: € 175000


123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Sfeervolle schipperswoning nabij stadscentrum

Van Julsinghastraat Groningen

Bent u per direct op zoek naar tijdelijke woonruimte? Deze sfeervolle schipperswoning in de gezellige Oosterpoortwijk is per direct beschikbaar voor een periode van 3-6 maanden en daarna mogelijke verlenging. De woning beschikt over veel authentieke elementen zoals glas in lood, originele houten vloer en plafons. Achter de woning is een kleine tuin welke bereikbaar is via een achterdeur maar ook via openslaande deuren vanuit de woonkamer. 

 

INDELING 
Begane grond: Gemeenschappelijke entree met trapopgang en lift.

Eerste verdieping: Entree appartement; hal met meterkast en ruime inbouwkast; woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en combi oven-magnetron; 2 slaapkamers met ruime garderobekasten; badkamer met inloopdouche; toilet en wastafel.  

-Toplocatie nabij centrum, UMCG en universiteit
-Energielabel A
-borg is één maandhuur

Dit appartement is per direct beschikbaar voor een minimale periode van 12 maanden en verlening voor onbepaalde tijd.

De huur bedraagt €1.058,- per maand + servicekosten á € 39,- per maand.  Contracten voor nutsvoorzieningen dienen door de huurder te worden afgesloten.

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

123Wonen Groningen werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 

Tussenwoning Van Julsinghastraat 16, Groningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster