Tussenwoning Van Julsinghastraat 16, Groningen

€ 175.000
Oppervlakte: 70 m²  Slaapkamers: 1 Postcode: 9724 LR

Prijs: € 175000


Bent u binnenkort de nieuwe eigenaar van deze sfeervolle woning in de gezellige Oosterpoortwijk? Aan de rustige Van Julsinghastraat ligt deze karakteristieke tussenwoning voorzien van prachtige glas in loodramen, authentiek plafond, originele inbouwkasten en achtertuin. 

De Oosterpoortwijk ligt ten zuidoosten van het centrum, waar u in ongeveer 5 minuten naartoe fietst. Om de hoek loopt de Meeuwerderweg, de ader van de Oosterpoort waar onder andere een supermarkt, snackbar, eetcafe, bouwmarkt (handig met verhuizen!) gelegen zijn. Dit gecombineerd met de aanpak van de Zuidelijke Ringweg zorgt ervoor dat de Oosterpoort in de nabije toekomst zal grenzen aan het groene ‘Zuiderplantsoen’. Kortom een sfeervol huis op een toplocatie nabij de binnenstad! 

Indeling: 

Begane grond: Entree woning; hal; woonkamer met glas in loodramen aan de voorzijde; keuken; tussenhal met toegang tot de achtertuin op het noorden (ca 9m2); eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. 

Eerste verdieping: Ruime overloop met bergruimte (hier kan eventueel een tweede slaapkamer worden gecreëerd); slaapkamer aan de achterzijde voorzien van inbouwkasten. 

Bijzonderheden: 
– Bouwjaar 1899 
– mooie lichtinval 
– sfeervol geheel 
– keuken is uitgebouwd aan achterzijde 
– Verwarming middels gaskachel 
– Houten kozijnen in goede staat 
– Voorzien van dubbel glas 
– Parkeren voor de deur met vergunning 

U kunt bij iQ Makelaars ook op andere tijden of dagen bezichtigen. Wij proberen flexibel voor u te zijn, dit kan ook na vijven of op zaterdag.

Tussenwoning Van Julsinghastraat 16, Groningen

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend. U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen. Wij werken volledig No Cure No Pay
Kadaster