Tussenwoning Petrus Driessenstraat 10, Groningen

€ 199.500
Oppervlakte: 85 m²  Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Postcode: 9714 CB

Prijs: € 199500


Aanvaarding kan snel bij deze: 

Sfeervolle karakteristieke jaren 30 tussenwoning op loopafstand van het Noorderplantsoen en het centrum van de stad Groningen met een lekker tuin met diverse mogelijkheden en privacy. Deze keurige woning kan naar eigen smaak afgewerkt worden met tegels of andere vloerbedekking in de gang. 

De Petrus Driessenstraat is een rustige straat die uitkijkt op de hogeschool. De Hanze University zorgt doordeweeks voor wat gezellige reuring en in het weekend voor rust. 

Achter de woning ligt het Bernouilliplein waar in de winter op geschaatst kan worden en in de zomer gepicknicked. Parallel maar zonder last van het geluid te hebben ligt de verkeersader de Korreweg. Dit is dé ideale woning voor mensen die sfeervol willen wonen in een gezellige stadswijk. Zowel voor starters die een betaalbare complete woning willen of ook doorstromers die over 2 woonlagen het “complete woning”-gevoel willen hebben. 

Op de BG bevinden zich de lichte woonkamer (26 m2) met kwalitatieve houten vloer en openslaande deuren naar de tuin en toegang tot de ruime gang (met bij entree een klassieke en ruime vestibule). 

De keuken (9 m2) biedt een extra deur naar de tuin met deels overkapping voor lange zomeravonden, diverse zitjes en ruime achterom. 
Tevens bevindt zich in de tuin een stenen berging voor eigen gebruik. 

De sierlijke open trap kan nieuwe bekleding gebruiken en biedt dan toegang tot de bovenste verdieping, hier is de badkamer met douche, wastafel en ruimte voor een extra toilet. 

Een dubbele slaapkamer (12 m2 + 13 m2 incl onbouwkast) met en suite-deuren en een kleine slaapkamer aan de voorzijde van 6 m2 waar een extra bed of bureau kan passen. 

– Voorzien van dubbel glas 
– Keuken is netjes, inbouwmagnetron/oven zelf plaatsen 
– Heerlijk buurtje 
– met rookkanaal (voor houtkachel dient flexibele buis getrokken te worden) 
– CV-ketel is van 2012 en amper gebruikt 

Kom deze woning bekijken en overtuig uzelf! 

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze woning? Voor meer informatie of een bezichtiging nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met: 

Verkoopmakelaars Groningen 
Westersingel 3 
9718CA Groningen 
050-7600797 

Tussenwoning Petrus Driessenstraat 10, Groningen

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster