Onnemaheerd 144, GRONINGEN

€ 109.500
Oppervlakte: 55 m²  Slaapkamers: 1 Postcode: 9736 AT

Prijs: € 109500


Leuk, energiezuinig tweekamerappartement gelegen in de rustige wijk Beijum!

Dit appartement is zeer geschikt voor starters en ouders met een studerende zoon of dochter! Via de gezamenlijke stenen trapopgang komt u bij de voordeur en het buitenterras dat bij het appartement hoort. In de hal komt u via de trap op de tweede verdieping waar u de woonkamer met open keuken van ruim 25 m2 binnenkomt. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer van circa 13m2. De badkamer is eenvoudig en beschikt over een douche, toilet en wastafel. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine. Op de begane grond is de berging gelegen voorzien van elektriciteit.

De VvE is actief en financieel gezond, het appartement is volledig voorzien van dubbel glas en mede hierdoor zijn de energielasten laag. Kortom; een prettig appartement gelegen nabij voorzieningen en een goede verbinding met het centrum van Groningen!

Beijum:
Deze wijk ligt ten noordoosten van de stad Groningen en heeft via het openbaar vervoer een goede verbinding met het centrum. Beijum beschikt over een eigen winkelcentrum, sportfaciliteiten en goede ontsluiting naar de ring en snelwegen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1984
– Verwarming middels CV-ketel uit 2008 (eigendom)
– Energielabel B
– Aanvaarding kan snel (per 1-4-19)

Enthousiast? U bent van harte welkom op het Open Huis van:
Zaterdag 16 maart tussen 15.15 en 16.15

Liever op afspraak bezichtigen? Neem contact met ons op via 050-7601777 of vraag een bezichtiging aan via Funda. Dit kan ook buiten kantooruren en op zaterdag!


Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster