Onderduikersstraat 28, GRONINGEN

€ 169.500
Oppervlakte: 72 m²  Slaapkamers: 2 Postcode: 9727 CW

Prijs: € 169500


Net appartement op perfecte ligging in de gewilde wijk Laanhuizen! Het appartement is zeer licht door de grote raampartijen en de ligging op het zuiden.

Eén van de grote pluspunten van de verkoper van het appartement is toch wel de rustige ligging (rustige straat én vlakbij het Stadspark) in combinatie met het centrum op een paar minuten fietsafstand en de makkelijke bereikbaarheid met de auto.

BINNEN
Begane grond: centrale entree, trap naar de…
3e verdieping: entree, ruime hal met toegang naar alle vertrekken, heerlijk lichte en ruime woonkamer (ca. 29 m2) met toegang naar het balkon op het zonnige zuiden, keuken separaat met een recent vernieuwd keukenblok en gasfornuis met oven, tweede balkon op het noorden, vanuit de keuken toegang naar de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, twee slaapkamers (resp. 12.5 en 9.5 m2), modern toilet.

De meterkast is bereikbaar vanaf de centrale hal naast de voordeur. Vanaf de centrale entree een trapje naar beneden en daar is de fietsenberging gesitueerd (ca. 5.5 m2).

EXTRA INFO
– Voormalig 4-kamer appartement (een derde slaapkamer is weer mogelijk door de woonkamer op te splitsen);
– Schilderwerk buiten, 2015;
– Dak vernieuwd met isolatie, 2014;
– Lage energielasten;
– Verhuur alleen aan 1e graads familieleden + 1 persoon;
– Parkeren voor de deur met vergunning.

OMGEVING
De ligging is ideaal; centrum en station op een paar minuten fietsen, supermarkt op loopafstand, binnen een paar stappen in het Stadspark en binnen een paar minuten rijdt u op de ringweg.

VVE
De VvE is zeer actief, aan het grote onderhoud heeft u dus geen omkijken. De bijdrage van € 143,08,- per maand is ruimschoots voldoende en de VvE is dan ook zeer gezond te noemen. De VvE (via Pandgarant) is bezig met verduurzaming van het gebouw, er is o.a. een verduurzamingscommissie opgericht. Er zijn al veel energiebesparende maatregelen aangebracht, er wordt nu onder andere nagedacht over zonnepanelen en muurisolatie (hier is budget voor!).

Vraagprijs: € 169.500,- k.k.
Aanvaarding in overleg, kan snel

Onderduikersstraat 28, GRONINGEN

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster