Flat (galerij/portiek) Winschoterdiep 71, GRONINGEN

€ 185.000
Oppervlakte: 70 m²  Slaapkamers: 2 Postcode: 9724 GK

Prijs: € 185000


Perfect starters-appartement in de gezelligste buurt van Groningen!

Dit leuke appartement in de Oosterpoortwijk beschikt over 70m2 woonoppervlakte, twee slaapkamers, een balkon op het westen en een eigen fietsenberging op de begane grond. Vanuit de lichte woonkamer heb je een prachtig uitzicht over het Winschoterdiep en op het binnenterrein is een gemeenschappelijke tuin gerealiseerd. De woning is volledig voorzien van een nette laminaatvoer en rolgordijnen en is daardoor volledig verhuisklaar.

De woning maakt deel uit van een appartementencomplex dat in 1986 is gebouwd door woningcorporatie Nijestee. Het complex is goed onderhouden en geïsoleerd (energielabel B) en wordt beheerd door een actieve VvE beheerder waardoor je geen omkijken hebt naar het buitenonderhoud. Kortom, zorgeloos wonen op een prachtige locatie!

De Oosterpoort ligt ten zuiden van de binnenstad van Groningen en is een geliefde buurt met diverse voorzieningen. Onder andere een supermarkt, diverse horecagelegenheden, bouwmarkt (handig met verhuizen;)) en andere kleine winkels zijn gevestigd aan de Meeuwerderweg. Vanuit de Oosterpoort zijn het centraal station, binnenstad en de Ring binnen enkele minuten te bereiken per fiets en auto.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1986
– Actieve VvE maandelijkse bijdrage € 136,- per maand, beheer wordt gedaan door Pandgarant
– Verwarming via Rehema CV-ketel bouwjaar 2006
– Volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
– Woning dient te worden gebruik voor eigen bewoning door koper of bewoning van een eerstegraads familielid en maximaal 1 huisgenoot
– Balkon op het westen (middag- en avondzon)

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg, kan snel

Enthousiast? Plan snel een persoonlijke bezichtiging in via Funda of neem contact op met 050-7601777.

Tijdens persoonlijke bezichtigingen volgen wij het advies opvang de RIVM, neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster