Coendersweg 102, GRONINGEN

€ 199.500
Oppervlakte: 78 m²  Slaapkamers: 3 Postcode: 9722 GK

Prijs: € 199500


Mooi appartement op bovenste verdieping met drie slaapkamers gelegen in de populaire wijk Helpman!

Dit appartement heeft een erg mooie lichtinval door de hoekligging en door de vernieuwde keuken, badkamer en toilet kunt u er zo in! Het appartement heeft een ruim balkon met uitkijk over Helpman, één van de mooiste wijken van Groningen. Het complex ligt op de hoek van de straat en is daardoor erg vrij gelegen.

Door de omgesloten voortuin en de brede stoep zit u op ruime afstand van de weg.

Ook geschikt voor ouders met studerende kinderen en beleggers, in Helpman is een gezonde vraag naar huurappartementen in de hogere prijsklasse (expats). De rustige ligging, met op korte afstand het centrum, de internationale school en toegang tot de A28 maken dit een gewilde locatie.

Indeling:
Begane grond: afgesloten portiek met brievenbussen en trapopgang.

Derde verdieping: entree appartement; dichte keuken met toegang tot balkon achterzijde; woonkamer met open haard en toegang tot balkon voorzijde; tussenhal met badkamer en toilet; 3 slaapkamers van 7,5m2. 11,5m2 & 11m2. Door het gehele appartement zijn inbouwkasten aanwezig waardoor er veel opslagruimte is.

Aanvullende informatie:
– Bouwjaar 1959
– Actieve VvE € 75,- per maand
– Verwarming middels CV-ketel uit 2015 (eigendom)
– Verhuur mogelijk
– Inpandige berging in souterrain
– Twee balkons
– Grotendeels dubbel glas
– Vernieuwde meterkast met 5 groepen
– Aanvaarding per direct

Wiki Helpman:

Helpman (Gronings: Helpen) was een dorp gelegen op de Hondsrug tussen Groningen en Haren. Sinds 1915 is het een wijk van de stad Groningen. Tot dan hoorde het bij de gemeente Haren.

In de zeventiende eeuw kwamen Helpman en omgeving in trek bij welgestelde stadjers. Er werden diverse buitenplaatsen gebouwd, zoals Groenestein. Met name het zuidelijke deel van de Verlengde Hereweg ademt nog steeds een rijke sfeer met grote villa’s op ruime kavels. In Helpman bevinden zich alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, sportcentra en het bekende Helperbad.

Enthousiast? Kom langs op het open huis van donderdag 18 juli tussen 17.00 en 18.00 of plan een persoonlijke bezichtiging!

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster