Appartement Hoofdweg 444, Paterswolde

€ 45.000
Oppervlakte: 68 m²  Slaapkamers: 1 Badkamers: 1 Postcode: 9765 CV

Prijs: € 45000


Het wooncomplex “Noordwijk” onder de rook van stad Groningen is een serviceflat waar men zich nog richt op de oorspronkelijke doelgroep en uw rust en ruimte gewaarborgd is.

Dit is uw kans om mede-eigenaar te worden van dit prachtige complex waarin u bent verzekerd van buren van niveau.
U wandelt zo vanuit uw eigen achtertuin de Drentse natuur in!

In het jaar 2020 zal er een tekort zijn aan seniorenwoningen, dus ook als u nog niet aan deze stap toe bent kunt u vanuit een beleggings-oogpunt wellicht beter nu uw slag slaan.

De servicekosten voor een 2-kamerappartement bedragen € 500,– per maand, hierin zit onder andere: verwarming, warm water en onderhoud van het gebouw.
Het is mogelijke om gebruik te maken van een maaltijdservice.

Indeling:
Hal/entree, inloopkast, toilet, keuken v.v. oven en kookplaat, woonkamer ca. 4 x 7 met vrij uitzicht, slaapkamer ca. 3 x 6 met balkon op het westen, badkamer. Woning is deels voorzien van laminaat.

Bijzonderheden:
– Het buurappartement is ook te koop, door samenvoeging ontstaat een appartement van 142 m2.
– Prachtig uitzicht over natuurgebied met grazend vee en bos
– Het appartement is netjes en zo te betrekken
– Ruime inpandige berging behorend bij de woning
– Separate plek voor fietsenstalling bij de achteringang
– Deels dubbele beglazing
– In de directe omgeving veel golfmogelijkheden, fiets- en wandelpaden
– Gelegen op de vijfde woonlaag, dus wel uitzicht maar geen hoogtevrees

Meld u aan voor het open huis van dit appartement, of neem contact op voor een bezichtiging voor die tijd.

HUISHOUDELIJKE HULP EN THUISZORG
Wilt u huishoudelijke hulp of heeft u meer hulp nodig, dan kunt u beroep doen op het in Noordwijk aanwezige “Zorgserviceteam”. Dit team bestaat uit huishoudelijke hulpen, verzorgenden en een verpleegkundige.
De kosten voor deze hulp worden in de meeste gevallen vergoed door de WMO of de AWBZ, waarbij een eigen bijdrage in rekening gebracht wordt.

MEDISCHE VOORZIENINGEN
In Eelde/Paterswolde zijn meerdere huisartsen gevestigd. Verder zijn er verschillende fysiotherapeuten en een apotheek. Het Martini Ziekenhuis in Groningen ligt op slechts 8 autominuten van het wooncomplex.
De apotheker bezorgt de medicijnen bij u thuis, een receptenbriefje in de receptenbus in de hal is voldoende

Wikipedia:
Paterswolde (Drents: Paoterwool, soms Pôtjerwôl of Potjerwolde, Gronings: Potterwol) is een plaats in het uiterste noorden van de Nederlandse provincie Drenthe, gemeente Tynaarlo. Een klein deel van het dorp, langs de Meerweg, is gelegen in de provincie Groningen, gemeente Haren. Paterswolde vormt het noordelijke gedeelte van het tweelingdorpEelde-Paterswolde. In 2010 telde Paterswolde 3.695 en Eelde 6.760 inwoners. Gezamenlijk 10.455 inwoners.

Het dorp is vooral bekend vanwege het Paterswoldsemeer, wat overigens op de topografische kaart het Paterswoldermeer wordt genoemd. De omgeving is geliefd bij stadjers omdat het dicht bij de stad Groningen ligt, een parkachtige uitstraling heeft en vanwege de recreatiegebieden rond het Paterswoldsemeer en het Friesche Veen. Ook de landgoederen De Braak (met berceau) en Vennebroek zijn geliefd bij recreanten.

Appartement Hoofdweg 444, Paterswolde

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend. U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen. Wij werken volledig No Cure No Pay
Kadaster