Appartement Goudenregenstraat 1, Groningen

€ 145.000
Oppervlakte: 81 m²  Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Garage: 1 Postcode: 9713PN

Prijs: € 145000


Deze maisonnette bovenwoning is op de hoek gelegen en heeft daardoor 3-zijdige lichtinval.
Uit maar liefst 3 woonlagen bestaat deze perfect afgewerkte woning die vrij uitkijkt over een kruispunt.

Let op: Om er voor te zorgen dat alle belangstellenden gelijke kansen hebben is er voor een gesloten inschrijving gekozen. Informeer bij iQMakelaars Groningen voor meer informatie hierover.

De entree op straatniveau is afgesloten met een solide stalen constructie met elektrische deuropener, achter deze deur begint de privé trapopgang welke toegang biedt aan het zonnige terras aan de voorzijde van ca. 12 m2.

Op de eerste verdieping bevindt zich de hal met toegang tot het toilet en de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken vindt u de toegang tot het balkon, welke zich over de hele breedte uitstrekt.

De gehele woning is in 2014/2015 volledig gerenoveerd, is voorzien van dubbel glas en dakisolatie.

De zo goed als nieuwe keuken heeft een ingebouwde oven, gasfornuis en vaatwasser.

Op de 2e woonlaag bevinden zich zowel aan de voor- als achterzijde een slaapkamer met daar tussenin de badkamer met ruime douche, wastafel en plek voor de wasmachine.

Op de 3e woonlaag treft u de geïsoleerde zolder die ingericht kan worden als slaapkamer en waar zich veel bergruimte onder de schuine kap bevindt.

Bijzonderheden:
De woning is gelegen op 950 meter vanaf de hoofdingang van het UMCG
Jumbo supermarkt is gelegen op 500 meter
Diverse scholen in de buurt
Ideaal voor ouders van studerende kinderen, stellen of een klein gezin

Wiki Oosterparkwijk:
De Oosterparkwijk is een wijk in de Nederlandse stad Groningen. De wijk ligt rond het gelijknamige park. In dat park stond tot 2006 het Oosterparkstadion, voormalig thuishaven van voetbalclub FC Groningen.

Noordzijde
In het nieuwere deel van de wijk aan de noordzijde, dat na de Tweede Wereldoorlog werd gebouwd, staat de Wielewaalflat, een gemeentelijk monument dat in 2007 is voorgedragen als rijksmonument.
Zuidzijde
De zuidzijde van de Oosterparkwijk heeft een wat apart karakter en behoort niet tot het ‘Plan Oost’. De zuidelijke begrenzing van ‘Plan Oost’ wordt gevormd door het Damsterdiep. Aan de noordzijde van dit gedempte middeleeuwse kanaal staan vooral zogenaamde schippershuisjes van rond 1900 (naar het oosten) en grotere huizen uit de late negentiende en de twintigste eeuw (naar het westen).

Appartement Goudenregenstraat 1, Groningen

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend. U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen. Wij werken volledig No Cure No Pay
Kadaster