2-onder-1-kap Sluisweg 32, Kiel-Windeweer

€ 147.000
Oppervlakte: 86 m²  Slaapkamers: 3 Badkamers: 1 Postcode: 9605ps

Prijs: € 147000


Starters opgelet!

Deze half-vrijstaande karakteristieke woning is gelegen in het rustige lintdorp Kiel-Windeweer, op 10 minuten van Hoogezand. 
De woning is goed geisoleerd door HR++ glas en bij de recente vernieuwing van het complete dak, is deze ook dubbel geisoleerd. 

Achter de woning bevindt zich een ruime schuur die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden zoals: atelier, hobbyruimte of opslag. Momenteel wordt deze deels als geluidsstudio gebruikt. 

De woning beschikt over een zonnige tuin met speelruimte en terrassen. Het voorste deel van de tuin is ingericht als parkeerplaats voor ruim 2 auto’s. Het overige gedeelte is afgesloten middels een hek. Hoewel de woning niet aan een drukke straat gelegen is, biedt dit voordelen voor uw huisdier of eventuele kinderen. 

De buurman is in principe bereid om een stukje tuin te verkopen zodat u als nieuwe eigenaar volledig om uw bijgebouw heen kunt lopen. 

Voor de deur stroomt het bekende “Kielsterdiep” welke verbinding heeft met onder andere het Zuidlaardermeer en de stad Groningen. Er is een gezamenlijke steiger waar een boot aangelegd kan worden. De locatie is perfect voor liefhebbers van water, vissen, rust en ruimte!

De genoemde prijs betreft een vanafprijs!

Indeling:
Begane grond
Oprit met ruimte voor 2 auto’s; entree voorzijde woning; hal; woonkamer met erker en nis ingericht als werkplek; gesloten woonkeuken; bijkeuken met wasmachine aansluiting en via zij-deur toegang tot de tuin; badkamer met wastafelmeubel en douche; toilet.

Eerste verdieping:
Vanuit keuken toegang tot tussenhal met trapopgang; overloop met inbouwkast; slaapkamer achterzijde (ca 10m2), slaapkamer zijkant (ca 7m2) en master-bedroom aan de voorzijde (ca 17 m2). Vanuit de slaapkamer aan de voor- en achterzijde heeft u een schitterend uitzicht over de weilanden en het Kielsterdiep.

Tuin en schuur:
De tuin loopt in een L-vorm om de woning heen, aan de achterzijde staat de schuur van circa 65m2 voorzien van een enkele deur en openslaande deuren. In de schuur is een geïsoleerde en door houtkachel verwarmde studio (ca 24m2) gebouwd. De studio kan makkelijk omgebouwd worden voor andere doeleinden. 

Bijzonderheden:
– Dak volledig vernieuwd in 2010
– Woning volledig voorzien van HR++ glas
– Goed onderhouden, sfeervol geheel
– Mogelijkheid tot bijkopen stuk grond van ca 30m2 direct grenzend aan perceel
– Velux dakramen op eerste verdieping
– Gelegen aan vis- en vaarwater
– Bouwjaar 1928

Omgeving:
Kiel-Windeweer is halverwege de 17e eeuw gesticht als nederzetting langs het Kielsterdiep, dat in het kader van de turfwinning is aangelegd als zijkanaal van het Winschoterdiep. Kiel-Windeweer is een duidelijk voorbeeld van de duidelijke lintvorm zoals Groninger veenkolonies die kennen. 

Kiel-Windeweer is een door de monumentenwet beschermd dorpsgezicht en beslaat een oppervlakte van 934 hectare. De Sluisweg 32 is ook een beschermd dorpsgezicht en door zijn karakteristieke uitstraling bepalend voor het straatbeeld van het dorp.

2-onder-1-kap Sluisweg 32, Kiel-Windeweer

Soortgelijke woningen

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Postcode + Huisnummer (verplicht)

Verwachte waarde woning (verplicht)

Heeft u een voorkeur voor een makelaar:

Omschrijving woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster