Woning verkopen

Uw woning verkopen doet u via VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Verkoopmakelaars Groningen heeft een jong team met enthousiaste en ervaren makelaars. Doordat zij dagelijks bezig zijn met de Groningse vastgoedmarkt weten zij precies hoe uw woning moet worden aangeboden. U krijgt tips hoe u uw woning beter verkoopbaar maakt, zoals het schilderen van kozijnen of maaien van gras. Ook zorgen de makelaars van Verkoopmakelaars Groningen voor professionele verkoopfoto’s van uw woning. Zij hebben allemaal een opleiding interieurfotografie gevolgd en weten hierdoor hoe uw woning het beste tot zijn recht komt op de foto.

Woning verkopen: online exposure

Verkoopmakelaars Groningen zorgt ervoor dat uw woning in de cruciale eerste drie maanden van de verkoop goed te vinden is voor potentiële kopers. Uw woning wordt direct op Funda en op onze website geplaatst en onze partner Houseboost zorgt voor nog meer online exposure. Houseboost is een specialist in online marketing van koopwoningen. Uw woning krijgt een Google advertentiecampagne, staat bovenaan op verschillende woningwebsites en krijgt een professionele verkooptekst met de sterke punten. Dit pakket is gratis voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen.

Verkoopmakelaars Groningen heeft een tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom en werkt op no cure no pay basis. Dit houdt in dat u niet betaalt als uw woning niet wordt verkocht. Bij dit tarief zitten de professionele verkoopfoto’s en waardebepaling in. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van marktonderzoek en wordt binnen 48 uur naar u verstuurd.

Uw woning verkopen via Verkoopmakelaars Groningen? Neem contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl of meld uw woning direct aan.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster