Waardebepaling woning

Voor gratis waardebepaling woning bent u bij VerkoopmakelaarsGroningen.nl aan het juiste adres! Voor het bepalen van de waarde van een woning zijn een aantal zaken van belang. Allereerst is de locatie van de woning cruciaal. Hoe beter de wijk, des te hoger de prijs. Daarnaast zijn aanwezigheid van een tuin, aantal m2 en onderhoud belangrijk in het bepalen van de verkoopprijs. Verkoopmakelaars Groningen doet aan de hand van grondig marktonderzoek. Binnen 48 uur krijgt u een eerlijke en realistische vraagprijs gepresenteerd. Onderzoek van de NVM heeft aangetoond dat het loont direct te beginnen met een scherpe vraagprijs, niet hoger dan 5% boven de marktwaarde.

Waardebepaling woning: woning verkopen

Na het bepalen van de waarde van uw woning helpen wij u met het succesvol verkopen van uw woning! Wij zijn een makelaar die zeer actief is online marketing, zodat uw woning op het beeldscherm bij de juiste koperkomt! Uw woning wordt op Funda geplaatst en op onze website. Daarnaast werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van woningen. Er wordt een professionele verkooptekst geschreven met de sterke punten van uw woning, uw woning komt bovenaan op verschillende woningwebsites en er wordt een Google advertentiecampagne opgezet. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Verkoopmakelaars Groningen biedt ook bezichtigingen op zaterdag aan, een profiel van de potentiële koper van uw woning en professionele foto’s. Wij werken op no cure, no pay basis. Ons tarief is 1,5% incl. BTW van de verkoopsom.

Gratis waardebepaling woning? Meldt u vandaag nog aan bij Verkoopmakelaars Groningen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl of 050-7600797.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster