Vraagprijs woning

De vraagprijs woning die u vraagt is cruciaal voor de verkoop van uw woning. Bij VerkoopmakelaarsGroningen.nl wordt de waarde van uw woning gratis bepaald! Wij bepalen de waarde door middel van marktonderzoek en geven u binnen 48 uur een eerlijke en realistische vraagprijs. De eerste drie maanden van de verkoop van uw woning zijn zeer belangrijk, de vraagprijs van uw woning speelt hier een belangrijke rol in. Onderzoek van het NVM heeft uitgewezen dat het loont op direct te starten met een scherpe vraagprijs, niet hoger dan 5% boven de geldende marktwaarde.

Vraagprijs woning: wat doen wij nog meer?

Verkoopmakelaars Groningen zorgt ervoor dat uw woning online goed vindbaar is! Wij werken samen met Houseboost, een specialist in online marketing voor koopwoningen. Zij zorgen voor een Google advertentiecampagne, advertenties bovenaan op woningwebsites en een verkooptekst met de sterke punten van uw huis. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen geheel gratis!

Ook bieden wij bezichtigingen op zaterdag, professionele foto’s en een profiel van de potentiële koper. Dit profiel gebruiken wij om te bepalen hoe uw woning moet worden aangeboden aan de markt en welke punten moeten worden belicht in een bezichtiging.

Laat nu uw vraagprijs woning bepalen en neem contact op met Verkoopmakelaars Groningen!

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster