Verhuren koopwoning

Wilt u uw koopwoning graag verhuren? Dan verwijst Verkoopmakelaars Groningen u graag door naar 123Wonen Groningen.

123Wonen Groningen is een specialist in het verhuren van onder andere woonhuizen, studio’s, appartementen en kamers. Voor verschillende soorten van tijdelijke verhuur kunt u hier terecht: verhuur tijdens uw verblijf in het buitenland, verhuur aan expats of leegstandswetverhuur.

Bij leegstandswetverhuur verhuurt u uw woning terwijl deze te koop staat. U hoeft beperkte huurbescherming te garanderen waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als u uw woning heeft verkocht. Daarnaast is uw woning minder gevoelig voor vandalisme omdat het niet leeg staat. Andere voordelen zijn dat het tuinonderhoud door de huurder wordt gedaan, de huurder gas, water en licht betaalt en dat uw bezichtigingen beter gaan als de woning bewoond wordt.

123Wonen gaat voor u opzoek naar een betrouwbare huurder. Deze wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook zorgt 123Wonen voor onder andere een waterdicht huurcontract, sleuteloverdracht en wordt de woning geïnspecteerd voor en na de verhuurperiode.

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw koopwoning via 123Wonen of wilt u meer informatie? Vul onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster