Online marketing

Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in de online marketing van uw woning. Wij richten een unieke campagne in speciaal voor uw woning! Door onze actieve houding is uw huis binnen korte tijd verkocht. Verkoopmakelaars Groningen streeft om uw woning binnen 3 maanden te hebben verkocht.

Wij plaatsen uw woning op zowel onze website als op Funda en zorgen wij voor professionele foto’s gemaakt door onze makelaars met een opleiding interieurfotografie. Door te beginnen met een duidelijke tekst en professionele foto’s kunnen potentiële kopers direct de positieve punten van uw huis zien. Dit vergroot de kans dat zij een bezichtiging aan willen vragen.

Daarnaast werkt Verkoopmakelaars Groningen samen met online marketingspecialist Houseboost. Het pakket dat zij voor ons verzorgen bevat een professionele verkooptekst, plaatsen bovenaan diverse woningwebsites en een Google Advertentiecampagne. Door de aanpak van Houseboost worden potentiële kopers die niet direct opzoek zijn naar uw woning, geattendeerd op uw advertentie: de latente zoeker. Dit pakket ter waarde van €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Wacht niet langer en verkoop uw woning snel via Verkoopmakelaars Groningen. Klik hier om uw woning vandaag nog aan te melden!

Formulier waardebepaling

JA, neem contact met mij op voor een 100% vrijblijvende en gratis waardebepaling:

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster