Medewerkers

Hieronder vindt u ons jonge team van enthousiaste verkoopmakelaars. Zij staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat uw woning binnen korte tijd wordt verkocht!

nw
Norbert Wegter
Norbert heeft veel ervaring met het verkopen van woning in en om Groningen. Hij is gedreven uw woning binnen korte tijd voor een topprijs te verkopen!
Lana Schrier
Lana Schrier
Lana is ambitieus en punctueel en staat u graag persoonlijk te woord. Zij is pas tevreden als ú dat bent! Door haar ervaring op de Groningse woningmarkt weet zij precies hoe úw woning verkocht moet worden!
Maud Westerhuis
Maud Westerhuis
Klantvriendelijkheid en enthousiasme kunt u bij Maud verwachten! Maud staat u graag te woord en ondersteunt onze verkoopmakelaars.
esthermulder
Esther Mulder
Esther helpt u graag met zowel het verkopen als aankopen van een woning! Zij ontwikkelt zich momenteel verder aan de Rijksuniversiteit Groningen met een master Economische Geografie.
Mandy Stots
Mandy Stots
Mandy is enthousiast en leergiering en ondersteunt onze verkoopmakelaars. Zij staat u professioneel en vriendelijk te woord en is gemotiveerd u te helpen!
Maaike Diemer
Maaike Diemer
Maaike staat u graag te woord en helpt u met het verkopen van uw woning. Klantvriendelijkheid staat hoog bij haar in het vaandel!
Ellen Ennema
Ellen Ennema
Ellen is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij huurder en verhuurder en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster