Makelaardij Groningen

Zoek niet verder naar een makelaardij Groningen: VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Wij zijn een unieke makelaar in Groningen doordat wij op no cure no pay basis werken en gefocust zijn op de online marketing van uw woning. Door te kiezen voor een makelaar zorgt u ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Een makelaar is een professionele onderhandelaar met veel kennis van de lokale verkoopmarkt. Zodoende krijgt u de maximale verkoopsom voor uw woning. Daarnaast kunnen potentiële kopers ook op zaterdag bezichtigen bij Verkoopmakelaars Groningen. Wij voorzien u van objectief advies hoe u uw woning het beste kunt presenteren. Bij voorbeeld het maken van een losse deurklink of het weghalen van de voerbak.

Makelaardij Groningen: online marketing van uw woning

De eerste 90 dagen van de verkoop zijn cruciaal voor uw woning, de kans dat de woning in deze periode wordt verkocht is 30% en neemt daarna snel af. Wij zetten uw woning direct op Funda en op onze website. Daarnaast zorgt onze partner Houseboost voor extra exposure van uw woning. Zo wordt er een professionele verkooptekst geschreven met de sterke punten van uw woning, een Google advertentiecampagne opgezet en staat uw woning bovenaan op verschillende woningwebsites. Verkoopmakelaars Groningen werkt op no cure no pay basis tegen een tarief van 1,5% incl. BTW. Hierbij inbegrepen zitten professionele verkoopfoto’s en waardebepaling.

Meer informatie over Makelaardij Groningen VerkoopmakelaarsGroningen.nl? Meld uw woning aan of neem contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster