Koopwoningen Groningen

Voor verkoop van koopwoningen Groningen neemt u contact op met VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Maar liefst 90% van alle huizenverkopers maakt gebruik van een makelaar. Als u uw koopwoning in Groningen wilt verkopen bent u aan het juiste adres bij Verkoopmakelaars Groningen. Wij zijn een unieke makelaar die technieken vanuit de woningverhuur gebruikt in de woningverkoop. Daarnaast werken wij op No cure No pay basis als enige verkoopmakelaar in Groningen. Wij kijken op een objectieve manier naar uw woning waardoor wij u van goed advies kunnen voorzien hoe uw woning het best verkoopbaar is. Wij kunnen u bijvoorbeeld aanraden een felle muur wit te schilderen of uw gras te maaien.

Koopwoningen Groningen: waarom Verkoopmakelaars Groningen?

Verkoopmakelaars Groningen is uniek in Groningen om verschillende redenen. Allereerst werken wij op No cure No pay basis. Dit houdt in dat als uw woning niet wordt verkocht, u niks betaalt! Daarnaast werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Zij zorgen ervoor dat uw woning online goed te vinden is en op het beeldscherm komt bij de potentiële koper. Dit doen zij onder andere door een Google advertentiecampagne, verkooptekst met sterke punten van uw huis en adverteren bovenaan op verschillende woningwebsites. Dit pakket is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Wij stellen een profiel op van de potentiële koper van uw woning en bepalen aan de hand hiervan hoe uw woning op de markt moet worden gepositioneerd. Door te bepalen wat de eisen en wensen van de potentiële koper zijn weten wij welke punten moet worden belicht online en tijdens een bezichtiging. Daarnaast zijn bezichtigingen op zaterdag mogelijk en doen wij een gratis waardebepaling van uw huis.

Het tarief van Verkoopmakelaars Groningen is 1,5% incl. BTW van de verkoopsom van uw woning. Hierbij zitten professionele verkoopfoto’s inbegrepen.

Meld uw koopwoning Groningen vandaag nog aan bij Verkoopmakelaars Groningen en zorg ervoor dat uw woning wordt verkocht!

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster