Huis verkopen via makelaar

Huis verkopen via makelaar? Kies voor no cure no pay, kies VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Waarom verkopen via een makelaar? Een makelaar komt op voor uw belangen als verkoper, bemiddelt bij de verkoop en adviseert u. Zo’n 90% van de verkopers kiest ervoor een verkoopmakelaar in te schakelen bij de verkoop van hun woning. Doordat een makelaar dagelijks bezig is met het verkopen van woningen weet hij waar hij over praat. Ook kent deze de markt waardoor hij precies weet hoe uw woning aangeboden moet worden. Een makelaar is een ervaren onderhandelaar hierdoor krijgt u de hoogst mogelijk prijs voor uw woning.

Huis verkopen via makelaar: Verkoopmakelaars Groningen

Verkoopmakelaars Groningen kijkt objectief naar uw woning en geeft u tips hoe u uw woning beter verkoopbaar maakt. Dit kan zijn dat het kozijn een lik verf nodig heeft of dat de hondenmand weg moet worden gehaald. Omdat de kans dat uw woning wordt verkocht in de eerste drie maanden het hoogst is, zorgen wij ervoor dat uw woning online veel zichtbaarheid heeft. Zo plaatsen wij uw woning op onze website en op Funda. Daarnaast werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van woningen. Uw woning krijgt een professionele verkooptekst met hierin de sterke punten van uw huis verwerkt, een Google advertentiecampagne en staat uw woning bovenaan op verschillende woningwebsites.

Uw huis verkopen via makelaar Verkoopmakelaars Groningen? Meld uw woning vandaag nog aan of neem contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl!

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster