Huis verkopen Groningen

Uw huis verkopen Groningen doet u via VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Bij het verkopen van uw huis komen veel dingen kijken. Zo moet de vraagprijs worden bepaald, een publiciteitsplan worden opgesteld, de woning gereed worden gemaakt voor verkoop etc.

De makelaars van Verkoopmakelaars Groningen voorzien u van advies en hebben veel kennis van de lokale markt. Hierdoor weten wij wat voor soort woningen worden gevraagd en hoe uw woning het beste aangebodenkan worden. Wij doen onderzoek in de markt om zo tot een realistische vraagprijs te komen. De waarde van uw woning bepalen wij gratis. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische vraagprijs. Ook krijgt u advies hoe u uw woning het beste verkoop gereed maakt.

Huis verkopen Groningen: marketingplan van Verkoopmakelaars Groningen

De kans dat uw huis wordt verkocht is de eerste drie maanden van de verkoop het grootst. Daarom is Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in online marketing. Wij zorgen ervoor dat uw woning op veel verschillende manieren is te vinden voor potentiële kopers. Allereest wordt uw woning op Funda en onze website geplaatst. Veel woningkopers beginnen hun zoektocht op Funda. Vaak wordt er daarna verder gezocht op het internet.

Door onze samenwerking met online marketingspecialist Houseboost wordt uw woning prominent geplaatst op verschillende woningwebsites.Ook wordt er een professionele verkooptekst geschreven met de sterke punten van uw woning en een Google advertentiecampagne opgestart. Verder kost  van Houseboost normaal geld, maar is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen gratis!

Verkoopmakelaars Groningen hanteert 1,5% incl. BTW van de verkoopsom als tarief. Wij werken op no cure, no pay basis. Dit houdt in dat u alleen betaalt als uw woning is verkocht. Deze prijs is inclusief professionele foto’s van uw huis. Ook hebben alle makelaars van Verkoopmakelaars Groningen  een opleiding interieurfotografie gevolgd, zo wordt uw huis perfect gepresenteerd.

Huis verkopen Groningen via VerkoopmakelaarsGroningen.nl? Neem contact met ons op via 050-7600797 of mail naar info@verkoopmakelaarsgroningen.nl. U kunt uw woning ook direct aanmelden: klik hier!

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster