Huis verhuren

Staat uw woning momenteel te koop maar bewoont u uw woning niet meer? Wellicht is verhuren via de leegstandswet wat voor u! Bij verhuren via de leegstandwet dient u een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Als u deze vergunning heeft ontvangen heeft u voor 5 jaar toestemming uw te koop staande woning te verhuren.

Door te verhuren via de leegstandswet heeft u als verhuurder meer rechten dan bij gewone verhuur. Dit houdt in dat bij verkoop van de woning, de huurovereenkomst sneller kan worden opgezegd. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voor u uw vergunning ontvangt, u toestemming nodig heeft van uw bank en uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. Leegstandswetverhuur is een ideale oplossing voor verhuurders met dubbele lasten: de huurder neemt alle kosten van de woning voor zijn rekening.

Huis verhuren: 123Wonen Groningen

Verkoopmakelaars Groningen werkt samen met verhuurmakelaar 123Wonen Groningen. Zij zijn specialist op het gebied van verhuur op de Groningse woningmarkt en hebben ervaring met allerlei soorten verhuur. Denk hierbij aan leegstandswetverhuur, verhuren aan expats en het verhuren van beleggingspanden. Door hun actieve marketing wordt de advertentie van uw woning op diverse woningwebsites gepubliceerd, zo vinden zij binnen korte tijd een geschikte kandidaat. Deze kandidaat wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Uiteindelijk beslist u of de kandidaat de nieuwe huurder van uw woning wordt. Daarnaast zorgt 123Wonen Groningen ook voor zaken als de sleuteloverdracht en een waterdicht huurcontract.

Huis verhuren: technisch en financieel vastgoedbeheer

Ook voor het beheer van uw woning bent u bij 123Wonen Groningen aan het juiste adres. Zij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Dit houdt in dat de huur wordt geint, facturen worden verstuurd en kleine technische problemen worden opgelost. Dit is ook een ideale optie als u een beleggingspand heeft aangekocht en verder geen tijd wilt besteden aan het beheer hiervan.

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw koopwoning of het aankopen en verhuren van een beleggingspand? Neem vandaag nog contact op met 123Wonen Groningen!

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster