Huis snel verkopen

Uw huis snel verkopen doet u met VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Om uw huis snel te verkopen is het belangrijk om de eerste drie maanden van de verkoop te zorgen dat het goed opvalt. Deze eerste drie maanden is de kans namelijk het grootst dat uw woning wordt verkocht. Wij zorgen ervoor dat uw woning goed te vinden is, er een goede vraagprijs is en geven u tips hoe u uw woning het best verkoopbaar maakt.

Verkoopmakelaars Groningen is uniek in Groningen door onder andere haar no cure no pay basis en veelvuldige gebruik van online marketing. Wij verkopen uw woning op de manier waar potentiële kopers in 2014 hun woning zoeken: online! Hiervoor hebben wij een partner met ruime ervaring in de online marketing van koopwoningen: Houseboost. Zij zorgen voor een Google advertentiecampagne, adverteren bovenaan woonwebsites en stellen een tekst op met de sterke punten van uw huis. Zo vergroot u uw kansen op de online woningmarkt. Het pakket van Houseboost is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen geheel gratis!

Huis snel verkopen: waarom VerkoopmakelaarsGroningen.nl?

Verkoopmakelaars Groningen gebruikt onder andere technieken vanuit de verhuurmarkt om uw huis sneller te verkopen. Zo stellen wij een profiel op de van potentiële koper en bepalen op basis van dit profiel hoe wij uw woning aanbieden. Ook weten wij hierdoor welke punten wij extra moeten belichten bij een bezichtiging. Daarnaast heeft Verkoopmakelaars Groningen nog vele andere voordelen:

  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Online plaatsing op twee manieren: via reguliere sites met een professionele tekst (Funda) en plaatsing tekst met sterke punten woning op overige websites (Houseboost)
  • Bezichtiging ook op zaterdag mogelijk
  • Enige makelaar in Groningen aangesloten bij Houseboost
  • Gratis Houseboost pakket
  • Tarief van 1,5% incl. BTW van de verkoopsom inclusief professionele foto’s

Wacht niet langer en ga uw huis snel verkopen:meld uw woning aan bij Verkoopmakelaars Groningen! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster