Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis? Via VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Op internet zijn er veel verschillende tips te vinden hoe u uw huis sneller kan verkopen. Een van de belangrijkste tips is het inschakelen van een makelaar. Door een verkoopmakelaar in te schakelen heeft u een partner die alleen voor u werkt en uw belang voorop stelt. Een makelaar heeft dagelijks te maken met het verkopen van woningen en kent de lokale markt.

Daarnaast is een makelaar een ervaren onderhandelaar waardoor u de hoogst mogelijke prijs krijgt voor uw woning. Daarnaast geven onze makelaars u ook advies over de verkoopbaarheid van uw woning en hoe u deze kunt verhogen. Voorbeelden zijn het plaatsen van planten of het weghalen van de kattenbak. Verkoopmakelaars Groningen bepaald gratis de waarde van uw woning. Binnen 48 uur krijgt u een realistische waardebepaling van uw huis. Onderzoek van de NVM heeft aangetoond dat een scherpe verkoopprijs loont, maximaal 5% boven de marktwaarde.

Hoe verkoop ik mijn huis: online marketingcampagne

Verkoopmakelaars Groningen is een makelaar die zeer actief is in online marketing. Wij plaatsen uw woning direct op Funda en op onze website. Daarnaast hebben wij een partner, Houseboost, die zorgt voor meer online exposure van uw woning. Uw woning wordt bovenaan op verschillende woningwebsites geplaatst, krijgt een Google advertentiecampagne en een professionele verkooptekst met hierin de sterke punten verwerkt.

Verkoopmakelaars Groningen heeft als tarief 1,5% incl. BTW van de verkoopsom. Wij werken op no cure no pay basis. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen als uw woning niet verkocht wordt. Bij ons tarief zitten professionele foto’s van uw woning in. Al onze makelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd en weten precies hoe uw woning het beste tot zijn recht komt op de foto.

Meer informatie in ‘hoe verkoop ik mijn huis’ via Verkoopmakelaars Groningen? Neem contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl of meld uw woning direct aan.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster