Direct huis verkopen

Direct huis verkopen via VerkoopmakelaarsGroningen.nl! Door onze actieve online marketingplan heeft uw huis meer zichtbaarheid in de cruciale eerste drie maanden van de verkoop. Volgens onderzoek van de NVM zijn de eerste 90 dagen van de verkoop cruciaal. In die periode is de verkoopkans 30%, na deze periode daalt deze kans aanzienlijk. Woningen die werden verkocht stonden gemiddeld 145 dagen in de verkoop, woningen die te koop bleven staan gemiddeld 268 dagen.

Verkoopmakelaars Groningen zorgt ervoor dat uw woning direct op onze website en op Funda staat. Daarnaast werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van woningen. Houseboost zorgt voor een professionele verkooptekst, Google advertentiecampagne en een plaats bovenaan op verschillende woningwebsites. Zo komt uw woning niet op het scherm van de kijker, maar van de koper!

Direct huis verkopen: wat doen wij nog meer?

Verkoopmakelaars Groningen bepaalt gratis de waarde van uw woning. Wij doen marktonderzoek en geven binnen 48 uur een realistische waarde van uw huis. Het loont om direct te beginnen met een scherpe verkoopprijs, niet meer dan 5% boven de marktwaarde.

Wij werken op no cure no pay basis, dit houdt in dat u alleen betaalt als uw woning wordt verkocht. Ons tarief is 1,5% incl. BTW van de verkoopsom. Hierbij zitten ook professionele foto’s van uw woning. Onze makelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd, zo wordt uw woning op de juiste manier op de foto gezet. Bezichtigingen zijn ook mogelijk op zaterdag.

Direct huis verkopen via Verkoopmakelaars Groningen? Meld uw woning aan of neem contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl.

JA, neem contact op voor een 100% vrijblijvende waardebepaling van mijn woning

Onze waardebepaling is 100% vrijblijvend.
U beslist daarna zelf of wij voor u aan het werk mogen.
Wij werken volledig No Cure No Pay

Kadaster